Nieuws archief 2013

21-11-2013
Te huur: bedrijfspand Het Rip 10 Kamperland
Te huur: bedrijfspand Het Rip 10 Kamperland

Keizer Bouw & Schilders heeft een bedrijfspand te huur aan Het Rip 10 in Kamperland (tegenover Zeelandnet). Het pand is geheel of gedeeltelijk te huren.

Voor het geven van workshops of cursussen, of als flexibel kantoor, kunt u al 1 kantoorruimte huren (inclusief gebruik toiletten en keuken) vanaf

€ 25,00 per dagdeel, exclusief BTW en G/W/E.

Een omschrijving van het pand, foto's en plattegronden vindt u hier. Neem voor meer informatie, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact op met ons of met Faasse & Fermont makelaars.

11-09-2013
Verkoop bouwmaterialen, schildersmaterialen, verf
Verkoop bouwmaterialen, schildersmaterialen, verf

Wist u dat wij ook alle mogelijke bouwmaterialen, schildersmaterialen, kitten en verf verkopen? De meeste materialen verkopen wij op bestelling.

U kunt uw bestelling bij ons afhalen of deze laten bezorgen. 

Ook hebben wij regelmatig restanten te koop voor interessante prijzen.

Klik hier voor meer informatie.

28-03-2013
Belangrijk: controleer uw dakbedekking!
Belangrijk: controleer uw dakbedekking!

Nu de winter weer voorbij is en de lente is begonnen, is het belangrijk om uw woning te controleren op eventuele beschadigingen door vorst, slecht weer e.d. Vaak wordt een belangrijk onderdeel van de woning hierbij vergeten: de dakbedekking. Goed onderhoud van uw dakbedekking is zeer belangrijk. Problemen met uw dakbedekking kunnen ernstige problemen veroorzaken, onder andere door lekkage. En door uw dakbedekking goed te onderhouden verlengt u de levensduur hiervan.

Bij ons kunt u een onderhoudscontract voor uw dakbedekking afsluiten. Klik hier voor meer informatie.